By_Akrep YÖNETİCİ
| Konu: Seni Seviyorum Demek 2008-09-09, 10:51 am | |
| Seni seviyorum demek Seni seviyorum demek Hiçbir zaman bukadar güzel olmamıştı Hic bir zaman böylsine Sevip sevilmemişti bu yürek
Yüreğinde bana ve sevgime yer varmı Yer varmı aşka ve umuda O zaman yukarıya bak ben ordayım Herzaman yanınayım
Gündüz güneşimle Gece ayımla Kmsenin kucaklayamayacagı kadar kucakladım seni Bazen bir umut olmalıyım yureginde Güzel yarinlarda gercekleşmeyi bekleyen
Sonra bir hayal düşüncelerinde Seni başka alemlere getiren Karanlık düşüncelerindeki son yapak olmalıyım ben Hic solmayan bir yaprak
Seni yaşamalıyım duygularda Seni hissetmeliyim her nefes alışımda Yagmur olup üzerine yagmaliyim Her damla benim sana olan sevgimdir
Islanmalısın sevgi yagmurlarıyla Aydınlıgın olmalıyım sonra Bugday sarısı güneşimle Kar’a kartanesi’ne ne dersin Bembeyaz saf aşklar yaşamak için
Ben senin vazgecmediğin gökyüzün olmaliyim Ne sen beni unutmalısın Nede ben sensiz evreni kucaklamalıyım
Seni seviyorum demek hiç bu kadar güzel olmamıştı Hiç böylesine sevip sevilmemişti bu yürek Şimdi ben o güzelligi seninle yaşıyorum Ve seni cok seviyorum | |
|