PayLas�M FoRMu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PayLas�M FoRMu

AsiL.MutLuForum.org

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

__yoUTube'a girmek isteyenler bu yazıyı OkusuN....

YazarMesaj
sheytaN
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
sheytaN

__yoUTube'a girmek isteyenler bu yazıyı OkusuN.... Empty
MesajKonu: __yoUTube'a girmek isteyenler bu yazıyı OkusuN....   __yoUTube'a girmek isteyenler bu yazıyı OkusuN.... Empty2008-09-08, 11:14 pm

Bildirisinde gördüğünüz üzere youtube’a erişim 06.03.2007 mahkeme kararıyla engellenmiştir. Youtube’a erişemiyor ve erişmek istiyorsanız işte yapmanız gereken birkaç yol:

1. adım:
windows vista = c:\windows\system32\drivers\etc
windows xp = c:\windows\system32\drivers\etc
windows 2k = c:\winnt\system32\drivers\etc
win 98/me = c:\windows
dizinlerinde bulunan hosts dosyasını notepad veya herhangi bir text editörü ile açarak

208.65.153.253 youtube.com
208.65.153.253 www.youtube.com

satırlarını eklemek.

2. adım:
Internet explorer veya kullandığınız browser’a http://208.65.153.253 adresini girmek.

3. adım:
DNS sunucularınızı değiştirin. Hızlı ve güvenli bir dns sunucusu için;

4.2.2.1
4.2.2.2

yukarıdaki DNS adresleri idealdir.
DNS sunucularını değiştirmek için izlemeniz gereken yol ise şudur;

DNS sunucusunu değiştirmek için öncelikle, Denetim Masasından Ağ Bağlantılarını seçin. Modem bağlantınıza sağ tıklayıp özellikleri seçin. Ağ iletişimi sekmesini seçtikten sonra alttaki listeden, Internet iletişim kuralları TCP/IP yi seçin. Alttan özelliklere tıklayın. Açılan pencereden DNS sunucu adreslerini kullan butonuna tıklayın. DNS sunucu adreslerini yukarıda yazdığım rakamları girin.

__yoUTube'a girmek isteyenler bu yazıyı OkusuN....
1 sayfadaki 1 sayfası