PayLas�M FoRMu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PayLas�M FoRMu

AsiL.MutLuForum.org

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Otobüs Şoförü Hidayet

2 posters
YazarMesaj
By_Akrep
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
By_Akrep

Otobüs Şoförü Hidayet Empty
MesajKonu: Otobüs Şoförü Hidayet   Otobüs Şoförü Hidayet Empty2008-09-09, 12:22 pm

Hidayet ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam Peder dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek Peder e sorar:
- Hiç günahın var mı Peder ?
- Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim.
- Melek : Çok iyi bunları biliyorduk zaten al sana cennetin gümüş anahtarı der ve sonra Hidayet'e döner. Senin hiç günahın var mı Hidayet?
- Hidayet : Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı otobüs kullanırdım.
- Melek Hidayet'e döner ve bunu da biliyoruz. Çok iyi al sana cennetin altın anahtarı...
- Peder bu olaya sinirlenir. Ben hayatımı tanrıya adadım siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz haksızlık değil mi ?
- Melek gülerek.. "Oğlum sen vaaz verirken herkes uyuyordu, ama Hidayet otobüs kullanırken herkes dua ediyordu...
http://asil.benimforum.org
sheytaN
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
sheytaN

Otobüs Şoförü Hidayet Empty
MesajKonu: Geri: Otobüs Şoförü Hidayet   Otobüs Şoförü Hidayet Empty2008-09-09, 7:13 pm

oOoyYyY güzel fıkra akrep paylaşımın iÇin saol

Otobüs Şoförü Hidayet
1 sayfadaki 1 sayfası